Over deze site

Over deze site

Behandelhulp is een website die ik in 2012 heb opgezet. Het oorspronkelijke doel was om het mezelf en enkele van mijn directe collega’s makkelijker te maken om informatie met onze cliënten te delen. In plaats van informatie op papier te kopiëren, op te sturen of mensen toe te mailen, hoefde een hulpverlener maar een link naar deze website mee te geven en kon u als cliënt op eigen gelegenheid naar de site gaan om datgene te vinden wat u zocht.

Inmiddels wordt behandelhulp door honderden hulpverleners in heel Nederland gebruikt om cliënten van artikelen, handige formulieren of informatieve filmfragmenten te voorzien. Veel cliënten zijn inmiddels bekend met behandelhulp en maken er regelmatig gebruik van. Wat begon als een initiatief om mij en een paar directe collega’s het leven wat makkelijker te maken, leidde tot een website die dagelijks door circa 150-200 mensen wordt bezocht.

Behandelhulp is een initiatief dat is opgezet om zowel cliënten als hulpverleners te van dienst te kunnen zijn. De site is gratis en advertentievrij. Er zit geen verdienmodel achter deze site.

Errez Bar
GZ-psycholoog
Progress Arnhem


Contact via
errez@progresspsychologie.nl